Brändi

Brändi

UUSI GENERGIA SÄHKÖSKOOTTERI MULLISTAA KÄSITYKSEN SKOOTTERILLA AJAMISESTA.

 

Aja äänettömästi –ilman pakokaasupäästöjä!

 

Genergia moposkoottereiden ulkonäkö on dynaaminen ja moderni, jopa hauska. LX04:sen sekä LX05:sen istuinkorkeudet 76/78 cm sopivat lähes kaikille kuljettajille. Ajovaloina ovat tehokkaat LED lamput ja käytössäsi on niin pitkät kuin lyhyet ajovalot. Myös takavalo on kirkas ja näkyvä LED valo. Lisäksi ajoturvallisuutta lisäävät levyjarrut niin edessä, kuin takanakin. USB -virtapistoke sekä kassikoukku helpottavat elämääsi ja kauko-ohjattava varashälytin tuo lisäturvaa. Tee työ- tai koulumatkastasi tai vaikkapa vapaa-ajan ajeluistasi puhdas elämys. Genergia moposkootterit ovat rekisteröity kahdelle ja takuu on 2 vuotta (akulla rajoitettu takuu).

 

MALLISTOMME KOOSTUU 2:STA ERI PÄÄMALLISTA:

 

Genergia LX04 on kooltaan pienempi ja varustettu 1,44 kW:n Boschin sähkömoottorilla. Greenway Lithium akku/akut antavat skootterille hyvän suorituskyvyn. Skootteri kiihtyy hyvin, on tasapainoinen ja erittäin pirteä ajettava. Light versio on varustettu yhdellä akulla ja Sport kahdella akulla. Toisen akun voi lisätä varaosana myöhemmin. LX04:sesta on tarjolla rajoitettu erä vm. 2020 EURO4 malleja edullisempaan hintaan.

 

Genergia LX05 on kooltaan selkeästi isompi, ja se on varustettu 3,0 kW:n Bosch moottorilla. Tämä skootteri on mahtava ajettava myös kookkaammalla kuskilla, lisäksi kyydissä olijalla on paremmat istuintilat. Muutoin varustelut ja Light/ Sport mallimerkinnät noudattavat samaa linjaa LX04:sen kanssa. Mallin valinnassa onkin tärkeää tiedostaa kuskin koko sekä kyydittämistarve.

 

Oli se sitten LX04 tai LX05 niin ajaminen on varmasti hauskaa! Nopeutta, kertyvää matkaa, kytketyn akun varaustasoa sekä ulkolämpötilaa seurataan isosta digitaalisesta LCD näytöstä. Voit itse säätää käyttöön nopeusalueita 3:sta vaihtoehdosta. (1) max 25 km/h (Eco), (2) max 34 km/h ja (3) max 45 km/h. Tämä vaikuttaa akkujen riittävyyteen ja ajettavaan matkaan. Eco asetuksella voit ajaa jopa 60 km/120 km riippuen onko skootterissasi 1 akku vai 2 akkua. 45 km/h käyttöalueella ajettava matka voi olla jopa 45 km tai 90 km, riippuen akkujen määrästä. Todellisiin matkakilometreihin vaikuttavat niin kuljettajan paino, ajotapa, ilman lämpötila sekä tieolosuhteet. Käyttöön kytketyn akun lataus käy helposti pikapistokkeella akun ollessa kiinni ajoneuvossa, tai sitten voit siirtää akun ladattavaksi muualla. Akku/akut sijaitsevat lukittavan istuimen alla. Latausaika on noin 4-6 tuntia/akku.