LS01 Senioriskootteri

Liikuntarajoitteisten käyttöön tarkoitettu 3-pyörä, jota saa ajaa ilman ajokorttia. Rekisteröintiä/liikennevakuutusta ei tarvita. Vakiona integroitu tavarakori istuimen takana. Boschin 980 W moottori ja Litium akku. Huippunopeus rajoitettu 25 km /h. Tässä ajoneuvossa on myös peruutusvaihde.

 

Genergia LS01 senioriskootteri edustaa viimeisimmällä tekniikalla olevaa sähköskootteria. Vahva 980 W Bosch -sähkömoottori antaa mukavan ja turvallisen kyydin, mihin sitten suuntaatkin kulkusi; kauppaan, torille tai harrastuksen pariin. Nykyaikainen lithium akku tarjoaa noin 45 km toimintamatkan olosuhteista riippuen. Todella kevyt ja mukava ajaa. Hyvät jarrut huolehtivat pehmeästä ja tehokkaasta pysähtymisestä. Kolmipyöräisenä ajoneuvona skootteri kääntyy pienellä kääntösäteellä, sillä etupyörä kääntyy 45 astetta ja tasauspyörästö sallii takapyörien pyöriä eri nopeutta.

 

Tehokkaat LED -ajovalot edessä ja takana sekä näkyvät vilkut ovat keskeisiä turvallisuuden kannalta. Päivänvalossakin selkeälukuinen LCD -mittaristo kertoo, millä nopeusasetuksella ajetaan, näyttää ajonopeuden, ajetun matkan ja akun varaustilan. Istuimen selkänojan etäisyyden voit säätää juuri mieleiseksi. Istuimen alla olevan akun voit ladata joko paikallaan skootterissa tai nostaa sen vaikka eteiseen ladattavaksi.

Ehdottomasti markkinoiden parhaimmistoa lajissaan; LS01 senioriskootteri!

VÄRIT:

 
 
 

alk. 2 990,00 €

+ toimituskustannus

Moottori

Bosch

Nopeus

25 km/h

Teoreettinen ajomatka

45 km

Akku/akut Lithium

Greenway 48 V 24 Ah

Akkujen määrä

1 kpl

Irroitettavat akut

Kyllä

Latausaika

4-6 h

Laturi

240V/54,6V/5,0A

Renkaat

3.00-10” tubeless

Etujarru

levyjarru

Takajarru

rumpujarru

Ajovalot

LED

Takavalo

LED

Pituus/leveys /korkeus

1555/740/1115 mm

Akseliväli

1045 mm

Teho

980 W

Omapaino

79 kg

Akun/akkujen paino

7 kg

Suurin sallittu kokonaispaino

221 kg

Tilava hanskalokero edessä

Istuimen alla lukittu tavaratila

Digitaalinen mittaristo

Ylikeulumissuoja

Kauko-ohjattava varashälytin

Ohjauslukko

Kääntyvät kyynärnojat

tavarakori vakiona

sävymaalattu boxi

sh. 98,-

Korkea tuulilasi

sh. 139,-

Genergia esite 2022

GENERGIA_esite2022

LS01 käyttöohjekirja

LS01 käyttöohjekirja

JÄLLEENMYYNTI JA HUOLTO

Elfving on yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa rakentanut laajan ja ammattitaitoisen jälleenmyynti- ja huoltoverkoston. Tänään pystymmekin palvelemaan asiakkaitamme yli 150 yhteistyöyrityksen turvin. Tavoitteemme onkin tämän koko maan kattavan verkoston myötä varmistaa, että maahantuomamme tuotteet tuovat omistajilleen iloa vuosiksi eteenpäin.